Kontakt oss

Unikt Garn driver med håndfarget kvalitetsgarn farget i små partier. For oss er håndfarget garn eksklusivt, unikt og morsomt. Farger er utrolig givende, og vi oppdager stadig nye, fantastiske kombinasjoner. Fargene utspiller seg forskjellig alt etter garntype og framgangsmåte, og dette er like spennende hver gang!

Vi er svært bevisste på å bruke garn av meget god kvalitet. (Mer om garntypene vi har, finner du her.) Disse består av ulike ulltyper, noe silke og noen garntyper har en liten del syntetfiber i seg for holdbarhet og styrke. Vi bruker farger beregnet for farging på proteinfibre og nylon, såkalte syrefarger. Disse gir klare og holdbare resultater. Alt garn er garantert fra sauer som ikke har vært utsatt for mulesing, og alle hesper som sendes ut, er farget, hespet, merket og pakket med våre hender. 

Vi har utsalg i Kleppekrossen, nærmere bestemt i Torgvegen 2A. Åpningstidene våre finner du her.

Vi håper du finner noe du liker! Vi setter utrolig pris på støtten og vil gjøre vårt ytterste for å ha fornøyde kunder. Er du på jakt etter noe spesielt, enten det gjelder garntype eller farger, ta kontakt med oss ved å trykke på bildet over, så hjelper vi deg gjerne.